Skip to the content

Banen åpner lørdag 17.april

Golfbox åpnes for booking av starttid torsdag 15. april kl 13.00. Banen åpner for spill lørdag morgen, den 17. april, og grunnet fare for frost natt til lørdag vil første starttid være kl 10.00. Dersom vi lørdag morgen ser at det kan startes tidligere vil vi annonsere dette på facebook lørdag morgen.

I år vil det kun mulig å booke start fra hull 1 i Golfbox. Start fra hull 10 blir kun mulig til bestemte tider, og må gjøres ved henvendelse på mail (booking@fanagolf.no) eller telefon (942 31 000). For nærmere beskrivelse, se hjemmesiden. Grunnet fare for nattefrost vil det ikke være mulig med morgen-start på hull 10 i åpningshelgen.

Søndag 18. april er det planlagt Narvesen Tour på Fana GK. Grunnet korona-restriksjoner ser det ut til at dette blir en redusert utgave, og vi organiserer dette slik at det skal få minst mulig konsekvens for medlemsspill. Vi vil den første uken til og med neste helg, kun tillate medlemmer å booke starttid i Golfbox. Gjester vil i denne perioden kun slippe til ved drop-in i proshop.

Så noen oppfordringer:

  • Smittevernreglene må respekteres. Det viktigste er å holde seg hjemme ved symptomer eller karantene. Dernest; unngå ansamling av mennesker, hold avstand og la flagget stå i koppen. Se ellers oppslag ved klubbhuset og første tee.
  • Det er mange som vil spille, og no-show må unngås. Husk å melde deg av om dine planer endres.
  • Banen er på sitt mest sårbare om våren. Husk å reparere nedslagsmerker og legg tilbake oppslått torv.