Skip to the content

Medlemsfordeler

Som medlem i Fana Golfklubb kan du benytte deg av følgende fordeler:

 

Gavekort uten forpliktelser!
Aktiv365 og Family Sports Club spanderer to gavekort på en måneds gratis trening uten noen forpliktelser til medlemmer i Fana Golfklubb. Det ene gavekortet kan du spandere på en venn du ønsker å trene sammen med. Er man allerede medlem kan du spandere gavekortene på noen du ønsker å trene sammen med😊 Man kan ikke benytte gavekort om man har hatt gratis medlemskap tidligere.

Gavekortene gir tilgang til alle deres sentre 60 sentre fra Søgne i sør til Finnsnes i nord. Aktiv365 og Family sine 12 sentre i Bergensområdet finner man i Arna, på Askøy, Bønes, Danmarksplass, Kokstad, Kråkenes Paradis, Os, Sandsli, Straume, Søreide og i Åsane. Her får en tilgang til blant annet svømmebasseng, Hot Yoga, nærmere 300 gruppetimer hver uke og squash. Som medlem får man kr 100 i rabatt på baneleie av squashbaner på Paradis. Man får 20 % rabatt ved leie av baner hos Bergen Racketsenter på Bønes. Dette gjelder padel-tennis, tennis, badminton og squashbane. Man har også faste tider med familiesvømming på Paradis hvor man kan ta med egne barn kostnadsfritt.

Se www.aktiv365.com og www.fsc.no for deres allsidige tilbud.

Som medlem i Fana Golfklubb får man også rabatt på ordinær pris om man ønsker å bli fullverdig medlem. Man får ikke rabatt på medlemskap på deres ubetjente Xpress sentre på Kokstad, Kråkenes Søreide og Os

For innmelding med ansattrabatt og gavekort , kontakt: Ulf Hiis Bergh: ulf@aktiv365.com

 

Skal du pusse opp? Da er det store penger å spare! Du får nå 20% rabatt på hyllepris på alle Flügger-varer hos Flügger i Fanaveien. Du trenger kun å oppgi at du er medlem i Fana Golfklubb (du trenger ikke medlemsbevis), så får du rabatten i kassen når du betaler. Du kan også handle på nett ved å klikke her, og bruke rabattkoden «FA981662». På slutten av året vil Fana GK få en bonus, basert på hvor mye som er handlet under denne avtalen. Den bonusen er det Flügger som betaler, ikke du.

 

Medlemmer i Fana Golfklubb får 25% rabatt på den til enhver tid gjeldende greenfee ved spill på Haugaland Golfklubb (Sveio Golfpark) og Nordvegen Golfklubb (Karmøy).

 

 

Quality Hotel Edvard Grieg tilbyr våre medlemmer og gjester som skal spille på Fana Golfklubb overnatting til gunstig pris ved ledig kapasitet. Du finner kontaktinformasjon på hotellets hjemmesideVi minner også om at alle medlemmer får opptil 20% rabatt på alle hoteller i Choice-kjeden i Norden. Du må da gjøre din reservasjon på denne siden.