Skip to the content

Medlemskap

OM MEDLEMSKAP FOR 2023 (OPPDATERT 13. MAI 2023): FANA GOLFKLUBB HAR NOEN FÅ LEDIGE PLASSER FOR MEDLEMSKAP MED FRI SPILLERETT. VI TILDELER MEDLEMSKAP TIL NYE MEDLEMMER LØPENDE SÅ LANGT PLASSENE REKKER.

VI HAR INGEN ANTALLSBEGRENSING PÅ MEDLEMSKAP UTEN SPILLERETT (FANA GREENFEE).

VI HAR OGSÅ LEDIGE MEDLEMSKAP FOR JUNIORER (FØDT 2004 OG SENERE) MED SPILLERETT.

Fana Golfklubb har ulike medlemskap basert på om du er voksen, ung, junior og bor i området, eller om du i perioder ikke får spilt så mye og ønsker å betale greenfee de gangene du spiller. Som medlem i Fana Golfklubb vil du få en lavere pris på klippekort til driving range og instruksjonstimer enn man får uten medlemskap. Man har også muligheten til å leie skap til oppbevaring av golfutstyr, noe som kun er tilgjengelig for medlemmer i Fana Golfklubb. Et medlemskap vil også gi tilgang til en medlemstilbud fra noen av golfklubbens samarbeidspartnere. Du finner en oversikt over disse fordelene i menyen til venstre.

Er du nybegynner og ønsker å prøve ut golfsporten tilbyr vi introduksjonskurs (Veien Til Golf) hvor du får en rekke fordeler.

Innskudd 

Da klubben ble etablert forutsatte medlemskap at man kjøpte et innskudd. Det ble i sin tid solgt 1300 innskudd på kr 20.000 og salget av disse finansierte byggingen av banen. Senere åpnet vi opp for medlemskap uten innskudd. Medlemmer som eier innskudd har siden 2009 fått rabatt på kontingenten sammenlignet med tilsvarende medlemskategori uten innskudd. Du kan lese mer om kjøp og salg av innskudd i menyen til venstre.