Skip to the content

Onsdag blir klubbdag

Fana Golfklubb ønsker å inspirere og motivere så mange som mulig til å delta i klubbens turneringsaktivitet. Å spille golfturnering er bare gøy, og helt ufarlig – uansett hvilket handicap man har. Det er en fin måte å bli kjent med både nye og gamle medlemmer, og ikke minst en fin måte å måle sitt eget golfspill mot eget handicap, og måle seg mot andre jevngode spillere. Har du dagen, kan du i tillegg stikke av med gavekort til din egen fine pro-shop.

Frem til nå har Fana Golfklubb sine ukentlige turneringsaktiviteter for voksne medlemmer vært delt inn i damegruppen sine turneringer på tirsdager, og herregruppen som har vært ansvarlig for organisering av Medal-serien på onsdager.

Nå slår vi sammen dame- og herregruppen sine aktiviteter, og gjør onsdagen om til klubbdag. Dette gjør vi først og fremst for å tilby et enda bedre sportslig tilbud til alle medlemmer i Fana Golfklubb, men også fordi det er på høy tid å erstatte «dame» og «herre» med «ALLE». Nå inviterer vi ALLE voksne medlemmer over 20 år til «Fana GK Medal». Alle vil kunne velge mellom følgende tilbud hver onsdag;

 • Fana GK Medal 9 hull – begge kjønn/alle klasser (til og med hcp 54)
  Spilles hver uke 4. mai – 17. august, også gjennom sommeren.
  Flere ulike spilleformer (scramble, fourball, 3 køller pluss putter).
  I tillegg Eclectic, samt netto slaggolf, som vil være tellende på Order of Merit (OoM/sammenlagtliste) gjennom sesongen.
  Hver runde premieres, samt OoM ved sesongslutt.
  Starttid formiddag fra kl. 09.00, starttid ettermiddag fra kl. 17.30.
  Startkontingent kr 75,-
  Sosial tilstelning med pizza i klubbhuset siste onsdag hver måned.
  Hele startavgiften går uavkortet til premier og pizzakveld.

 • Fana GK Medal 18 hull – begge kjønn/alle klasser (maks hcp 36)
  Spilles 4. mai – 17. august, også gjennom sommeren.
  Singelturnering, netto slaggolf.
  Order of Merit (OoM) dannes av poengsystem på maks 10 tellende runder, minimum 1 tellende runde – ikke lenger av netto score.
  Hver runde premieres, samt OoM ved sesongslutt. Premier til månedsvinnere utgår.
  Starttid formiddag fra kl 08.30 og starttid ettermiddag fra kl 14.30.
  Startkontingent kr 100.
  Sosial tilstelning med pizza i klubbhuset siste onsdag hver måned.
  Hele startavgiften går uavkortet til premier og pizzakveld.

 • Fana GK Medal Fellestrening
  Passer for alle som ikke har anledning til å spille turnering, eller de som ønsker å forbedre sine golfferdigheter i en felles trening med instruktør. Påmeldingsavgift varierer for de ulike treningene. Mer informasjon ligger på hjemmesiden. Sosial tilstelning med pizza i klubbhuset siste onsdag hver måned.

I tillegg vil det bli et tilbud til alle medlemmer om å delta på Fana Mini-Medal 9-hull netto slaggolf fra 24. august til 14. september.

Alle turneringer og aktiviteter vil bli publisert i Golfbox som tidligere, og påmelding må skje via Golfbox. Har du ikke innlogging til Golfbox, må du kontakte administrasjonen.

Ansvarlig arrangør er nå «Fana GK Medal komite», som består per nå av 6 dugnadsvillige medlemmer, likt representert av begge kjønn. Komiteen er fra 2022 ledet av Lene Hollevik.