Skip to the content

Polardrikk KaffeCup

Da gikk årets andre klubbturnering av stabelen i et strålende 1. mai vær. Det var igjen kjempestor interesse for turneringsspill og vi endte opp med et maksantall på  hele 128 spillere fordelt på 64 par. All honnør til alle påmeldte da det var ingen sene avmeldinger eller no-shows.

Spilleformatet var Greensome som er en parturnering der begge slår ut for så å spille annethvert slag til ballen er i hullet.

Selv med en fullpakket bane fordelt på 1. utslag fra både hull 1 og hull 10 var det grei flyt gjennom dagen og de aller fleste var fornøyd med  både spilleformatet og anvendt kvalitetstid på den fine banen vår.

En stor takk rettes til vår turneringssponsor Polardrikk som stilte med ‘Goodiebag’, et imponerende premiebord samt kaffe servering gjennom hele dagen.  Også en stor takk til våre greenkeepere som stiller med en presentabel bane for årstiden samt administrasjonen i FGK som alltid stiller opp på en positiv måte.

Sportslig sett bærer resultatlisten preg av at det er høye scorer og at mange nok har et uforløst potensiale når vi nå virkelig går inn i sesongen.

Gratulasjoner går til vinnerne Jonas Fredriksen og Henrik Andersen som endte opp med hele 52 stableford poeng. Disse flotte unge spillerne har vi nok ikke sett det siste av! Premier til de åtte beste lagene kan hentes i proshopen. 


De suveren vinnerne Jonas Fredriksen og Henrik Andersen. 

Så takk for en fin dag til alle.

På vegne av FGK Turneringskomiteen
Egil Rebne