Skip to the content

Fana Best Ball - by Bergen Fiber

Søndag var det igjen klar for konkurranse - denne gang Fana Best Ball - by Bergen Fiber

Det var tydelig at iveren var stor for vi telte 84 par. Turneringsledelse og administrasjon strakk seg veldig langt for å få med så mange som mulig, slik at første startende ble sluppet ut kl 0700, med siste gruppe ut kl 1330. Alle glinset av solkrem og humøret var på topp i det nydelige været. Etter hvert som vi kom lenger ut på dagen var det enkelte som klaget på lang spilletid. Med så mange spillere og ikke alle like erfarne med turneringsspill, var snitt-tid på 5,5 timer kanskje å forvente, men vi har uten tvil et forbedringspotensial her.

Det ble levert mange gode scorer, der vinnerne ble Peter Losvik / Lars Dahle med 49 poeng.  Even Arnesen / Kyrre Gørvell-Dahll fulgte ett poeng bak med 48 poeng, på en fin-fin andreplass. De irriterte seg nok over en put eller to… Tre par havnet på 46 poeng hvor da handicapet skilte. På 3.plass, med lavest handicap, kom Christer Ottesen / Heine Tangerås. Deretter, på 4.plass, kom Eric Loratang Kgomotso / Asle PedersenSarah Christensen Leirstein / Yvonne Waagen Bolstad tok seg av 5. plassen, også på 46 poeng.  Siste premien, 6.plass, tok våre dyktige ansatte Stine Axelsen / Craig Batty seg av. De endte på 45 poeng, som 5 andre par gjorde.

Nærmest flagget på hull 6 og 11 ble vunnet av Ronny Rosenberg og Tobias Yrvin. 

Vi må få takke alle deltakerne for god innsats og godt humør. Vi må også utbringe en stor takk til banemannskap og administrasjon for glimrende spilleforhold og assistanse,  og ikke minst en stor takk til turneringens sponsor Bergen Fiber for flotte bidrag til premiebordet.+

De seks nevnte parene + nærmest pinne vinnerne kan henvende seg i proshop for avhenting av velfortjent premie.

Full resultatliste finner dere i Golfbox.

Neste turnering i regi av Turneringskomiteen er Early Birdie på lørdag 5.juni (turneringen for de morgenfriske) og St.Hansturnering lørdag 19.juni. Vel møtt!

 

Premiebordet fra denne turneringen: