Skip to the content

Ny banesjef er ansatt

Ben Kebby (38) er ansatt som banesjef (Course Manager/Head Greenkeeper) i Fana Golfklubb. Han overtar etter Daniel Kristiansen som har vært ansatt i Fana Golfklubb siden 2004.

Ben har de siste syv årene jobbet som Course Manager i Temple Golf Club utenfor London. Han har 18 års erfaring fra yrket, og har tidligere jobbet for blant annet Golf de Joyenval (Paris) og Sunningdale Golf Club (London). Ben har også deltatt i forberedelse av kjente baner som St Andrews og Wentworth i forbindelse med store turneringer som eksempelvis The Open. Med Ben på laget har Fana GK de beste forutsetninger for å fortsette utviklingen av bane og anlegg. Ben flytter med sin norske samboer og deres to barn til Bergen i desember, og planlegger å være i gang på Fana GK før jul. Men Ben sitter ikke helt stille inntil den tid, da arbeidet med å komplettere teamet, blant annet etter Craigs oppsigelse, allerede er i gang.

Ben og familien ønsker å leie et sted å bo den første tiden, anslagsvis de første 6 til 12 måneder. Dersom noen av medlemmene har eller er kjent med aktuelle leieobjekter setter vi pris på en mail til daglig leder Jan-Inge klubben (janinge@fanagolf.no).