Skip to the content

Fana Summer Open 2

Turneringen ble gjennomført i småkjølig sommervær, men heldigvis uten regn. Banen var i meget god stand og til tross for en vindfull runde ble det levert meget gode scorer i alle klasser. Det var 3 klasser i turneringen – A, B og C. I klasse C var det premie til vinneren, mens det i de to andre klassene var premie til de 4 øverste plassene.

I klasse C ble det både første og siste plass til Erik Simonsen med 38 poeng. Gratulerer.

Klasse B ble vunnet av Cato Axelsen med soleklar margin og scoren 47 poeng. Saber Anwar og Jørgen Velure leverte 42 poeng, men her stakk Anwar av med 2. plassen på bedre handicap. Hakk i hæl med scoren 41 poeng fulgte Siri Merete Kalvatn på 4. plass. Gratulerer.

I klasse A fulgte Stian Leirstein opp storformen fra sist Medal og klinte til med -6 og første plass, tett fulgt av Eirik Olsen på -5 og 2. plass. På 3. plass med scoren -3 finner vi en annen kar som har bra form om dagen, Arnstein Vik. Slaget bak Arnstein, med scoren -2 og fjerdeplass fulgte Marina Fosse. Gratulerer.

Premier kan hentes i klubbhuset. Ta kontakt med Proshop.

Takk til alle deltagere og vel møtt på neste turnering.