Skip to the content

Banen stenges tirsdag 20. oktober

I sesongen som nå avsluttes har det blitt spilt 70% flere runder sammenlignet med 2019. Dette har gitt stor slitasje på banen, spesielt greener og tee-steder. Greenene i særdeles trenger nå hvile, for at vi skal ha best mulige forutsetninger for gode greener i 2021. Vi står nå foran noen dager med mye nedbør, og prognosene tilsier også lave temperaturer fremover. Etter en grundig vurdering i dag har vi derfor konkludert med at banen stenges fra og med tirsdag 20. oktober.

Banen holdes helt stengt en tid fremover før vi åpner vinterbanen, som vi håper kan skje rundt midten av november. Nærmere informasjon om dette kommer etter hvert.

Alle bookede timer med Donovan gjennomføres som avtalt, og du kan fortsatt booke timer med Donovan fremover. Ut oktober blir det instruksjon ute på Fana GK som vanlig. Du finner oversikt på Donovans kalender og kan booke time på hjemmesiden. Fra November er Donovan kun tilgjengelig tirsdag og onsdag, og vil ha mulighet til å tilby instruksjon innendørs på simulator (på Sammen Trening, Fantoft). Ta kontakt på don@fanagolf.no for booking. Fra og med 20. oktober betaler du med Vipps ved fremmøte, med mindre du har et klippekort.

NB! Husk at driving rangen holdes åpen hele vinteren, så lenge det ikke er is på vannet. Dersom du ønsker å kjøpe eller fylle på rangekortet, er du velkommen på en av de følgende dager:

Onsdag 21. oktober kl. 12-18

Lørdag 24. oktober kl. 9-14

Du kan samtidig forberede deg til vintergolf ved å kjøpe slagmatte (som alle vintergolfere må ha), lue/votter og fargede baller.

For øvrig holdes klubbhuset stengt i tiden fremover, inntil vi åpner noen dager i desember for julehandel.

Takk for sesongen folkens – vi gleder oss allerede til 2021!