Skip to the content

Fana Fourball by Bergen Fiber

FANA FOURBALL - by Bergen Fiber ble gjennomført lørdag 13. juni. Den gode værmeldingen som lå ute slo ikke helt til (noen opplevde noen små varme regndråper), men i det store og hele var det veldig fint golfvær.

Turneringen ble gjennomført på en bane som er i god stand og deltakerne ga tilbakemelding om at det hadde vært en fin turnering og poengterte at banen var bra. Takk til Fana GKs greenkeepere for en god jobb med banen!

Det så en stund ut til at det skulle bli en overlegen seier til Øystein Meling / Arnstein Vik, da de kom inn og leverte scorekort hadde de en ledelse på 6 slag til neste lag. Men ut over ettermiddagen kom det inn flere gode scorer og det ble til slutt bare 1 og 3 slag ned til lagene på 2. og 3. plass som er Roar Lokøy / Sigbjørn Tyssen og Tuva Johanne Dybwad / Jeanette W Bolstad. Gratulerer så mye til de tre lagene på seierspallen.

Turneringens premieliste ser slik ut:

Pl.

Lag

Score

Premie

1

Øystein Meling / Arnstein Vik

+ 15 p

Odyssey teen putter

2

Roar Lokøy/Sigbjørn Tyssen

+ 14p

Cool Shot laser

3

Tuva Johanne Dybwad / Jeanette W Bolstad

+ 12p

Abacus vindjakke

4

Eirik Bøen Gravdal / Stian Tufte Veisene

+ 9p

Puma piquet

5

Marius Helland Hauge / Pål Hauge

+ 9p

Titleist ProV1 baller

6

Wenche Hafstad Småberg / Kari Giil

+ 9p

Abacus logo piquet

7

Raymond Alrek Carlson / Nicholas Mccourt

+ 8p

Titleist TruFeel baller

8

Jens Grimsgaard / Lawrence McCourt

+ 8p

Hæppi sokker

Det var også premier for Closest to Pin på hull 6 og hull 11. På hull 6 var det Jarand E. Arnøy som var nærmest mens på hull 11 var det Ole Ivar Haukeland.

I tillegg til dette er det noen trekkepremier. Disse gikk til Tore Ervik, Yvonne W Bolstad, Larisa Bolstad og Nichlas Gaulen.

Alle premier kan hentes ut i proshopen på Fana GK innen 24. juni, og det er mulig å bytte til noe annet om man ønsker det. Det må i så fall gjøres når premien hentes ut.

En takk går også til administrasjonen i Fana GK for hjelpen til arrangementet og ikke minst må vi takke turneringens sponsor Bergen Fiber for en flott turnering med veldig gode premier.

Neste turnering er St. Hans-turneringen, som går lørdag 20. juni. Dette er en sosial turnering med 18-hulls scramble for lag etterfulgt av grilling. Påmeldingsfrist er 18. juni kl 16.00.