Skip to the content

Lag-NM

Lag-NM 1. divisjon på Fana GK startet med én avlyst runde på fredag grunnet mye nedbør. Også starten lørdag måtte utsettes med tre og en halv time mens vi ventet på at det skulle bli mulig å spille. Deretter forløp arrangementet knirkefritt, og vi fikk gjennomført 18+9 hull på lørdag, samt singlerunden på søndag under gode spilleforhold.

Til tross for en nervøs start fra våre håpefulle kom begge lag godt i gang på første runde. Før siste dag ledet damelaget med åtte slag på laget på andreplass, mens herrelaget lå på tredjeplass, fem slag bak andreplassen som gir opprykk til elitedivisjonen. Damene leverte også på singlerunden, og vant til slutt med 19 slag. Herrene leverte også, og avanserte til andreplass med fire slags margin. Det betyr opprykk til elitedivisjonen for begge våre lag. Gratulerer til alle, herunder de respektive kapteiner Donovan og Marcus for vel utført arbeid!

Det er også på sin plass å gratulere Larvik GK med seier i herreklassen, 17 slag foran Fana GK. Vi fikk også ny banerekord ved Larviks GKs Magnus Kreken Randsted, som spilte singlerunden på 60 slag, et slag bedre enn den forrige rekorden.