Skip to the content

Norgesmesterskapet

SI årets NM har det vært et veldig sterkt felt. Mange av proffene har tatt del i årets NM. Både Jarand og Mia klarte begge cuten og fikk ta del i det gode selskapet i helgen.
Jarand gikk i lederball og fikk mye tid på skjermen. Det ble en spennende runde helt til
siste slutt. I løpet av de 72 spilte hullene har Jarand gjort 1 albatross, 1 eagle, 25 birdie og 34 par. Med rundene 64 - 67 - 72 - 67 endt han 18 under par. Gratulerer med 3.plass for Jarand. Vinner av herreklassen ble Kristian Krogh Johannessen, gratulerer med NM gull til Drammen-spilleren.
Mia har gjort 13 birdie og 46 par i løpet av de 72 hullene. Med rundene 76 - 74 - 68 - 74 endte hun 4 over par. I det gode selskap kan vi gratulere med 4.plass for Mia, som ble beste amatør i NM. På de tre øverste plassene i dameklassen finner vi tre proffer. Gratulerer med NM gull til Celine Borge fra Vestfold.
Silje og Sandra mistet dessverre cuten. For Silje sin del var det kun 1 slag om å gjøre for å klare cuten. Christian trakk seg etter en runde, grunnet skade.
Neste Norgescup er 19.-20.september på Hauger. Før den tid skal klubbens beste spiller kåres i klubbmesterskapet 22.-23.august.