Skip to the content

Kurskalender og påmelding 2023

Fana Golfklubb ønsker at du som nybegynner skal få en god start på golflivet, og vi har derfor satt sammen en pakke som inkluderer kurset Veien til Golf (VTG) og medlemskap, samt en startpakke for bruk av treningsområdet (driving range) og banen. Nederst på denne siden finner du informasjon om påmelding til kurs. Introduksjonspakken vi tilbyr består av:

  • VTG-kurs, en teoridel, en treningsdel og banespill.
  • Medlemskap i Fana Golfklubb det året du tar kurset. Dette medlemskapet heter Fana Greenfee. Med dette medlemskapet kan du spille både på Fana GK og andre baner ved å betale hver gang du spiller (greenfee).
  • Tre personlige greenfeebilletter. Disse gir deg mulighet til å spille gratis på banen tre ganger i løpet av det året du tar VTG-kurset.
  • Kr 325 til bruk på ballmaskinen på driving rangen.

Etter at du har brukt greenfeebillettene betaler du greenfee når du skal spille en runde, men som medlem hos oss får du rabatt på greenfee. Du kan også velge å oppgradere ditt medlemskap slik at du får fritt spill, såfremt vi har ledige plasser for medlemskap med fritt spill. Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om dette. 

Introduksjonspakken, som kun tilbys deg som er ny i golfen, koster kr 4250. Er du født i 1997 eller senere er prisen kr 3750.

Er du junior (født i 2004 eller senere), har du mulighet til å få medlemskap med fritt spill istedenfor tre greenfeebilletter, men vi har et begrenset antall plasser som vi kan tilby med fritt spill. Vi fyller opp så langt plassene rekker, og er du en av de som får en slik plass er prisen kr 4250 det første året, hvor man altså får kurset i tillegg, samt de kr 325 til bruk på ballmaskinen på driving rangen.

Trening 

Fokuset på denne delen av kurset er teknisk trening, golfsving og teori omsatt til praktiske forhold. Treningen går over to dager à tre timer. Du velger en av kurshelgene under, i tillegg til teori over. På disse treningene er det antallsbegrensing, og vi kan ikke love at det er ledig de dagene du ønsker. Vi prøver å oppdatere oversikten under så raskt vi klarer.

Trening 1 Lørdag 15. april 10-13 og søndag 16. april 10-13
Trening 2 Lørdag 22. april 10-13 og søndag 23. april 10-13
Trening 3 Lørdag 6. mai 10-13 og søndag 7. mai 10-13
Trening 4 Mandag 22. mai 17-20 og torsdag 25. mai 17-20
Trening 5 Lørdag 3. juni 10-13 og søndag 4. juni 10-13
Trening 6 Mandag 12. juni 17-20 og torsdag 15. juni 17-20

Teori 

I tillegg til en praktisk innføring i golfens verden, er fokuset på denne delen av kurset sikkerhet, regler, og etikette. Denne delen av kurset gjennomføres digitalt, på Teams og som E-læring. Ved påmelding vil du motta informasjon om E-læring. Det er ingen antallsbegrensing på kursene, og du kan derfor velge ønsket dato.

Teori 1 22.mars kl 20.00 
Teori 2 19.april kl 20.00
Teori 3 24.mai kl 20.00

Banespill

Tid for banespill avtales når du har treningsdelen av kurset. 

 

Påmelding gjøres på e-post til marcus@fanagolf.no. Husk å skrive hvilke datoer for teori og trening du ønsker. Melder du på flere må du oppgi alle e-postene som ønsker tilstedt lenke til Teams møte.