Skip to the content

Norsk Seniorgolf

Norsk Senior Golf (NSG) er ikke drevet av Seniorkomitéen i Fana Golfklubb, men av NSG sentralt. Arild Petter Søvik er klubbkontakt, og den som organiserer det praktiske her hos oss.

Les mer om NSG sitt tilbud for 2022 her. 

Medlem i NSG

Golfere som er fyller 50 år eller mer i år kan melde seg inn i NSG. Innmelding gjøres på NSG sin hjemmeside. Kontingenten for 2022 er kr 835. 

 

Hva får du igjen som medlem i NSG?

NSG har et digitalt fordelskort som gir NSG medlemmer fordeler som redusert greenfee når man spiller på andre baner enn sin egen. Det ligger informasjon om dette på hjemmesiden til NSG. 

Som medlem i Norsk Senior Golf kan du da delta i lokale NSG turneringer på Vestlandet, men også alle NSG-turneringer rundt om i landet. NSG-turneringene følger samme oppskrift som tidligere år, og under «paraplyen» NSG Sissener Classic Tour. 

NSG Sissener Classic Tour er individuelle turneringer, der du konkurrerer i din HCP-klasse, eventuelt velge å delta i 2 aldersklasser for spillere over 65 år.

Matchene mot naboklubbene avtales med motstander lagene i løpet av sesongen. I fjor var det lag fra Sotra, Bjørnefjorden og Fana som deltok, for 2021 er det i skrivende stund ikke avklart hvilke klubber som deltar.

Det kan komme til flere turneringer etter hvert, når disse blir klar vil de også legges ut i Golfbox (egen Golfbox-side). Info blir også lagt ut på Facebook-gruppen "Seniorgolf i Hordaland".

 

Europamesterskap og Landskamper

Basert på resultater du oppnår i NSG sine individuelle turneringer oppnår du OoM poeng som samles i sentrale og regionale OoM-lister.

OoM-listene danner så grunnlag for kvalifisering til ESGA/EGA mesterskap, uttak til landskamper, og til deltagelse i NSG Landsfinale.

 

Mer info om diverse turneringer og arrangementer i NSG regi finner du på hjemmesiden til NSG. 

Du kan også lese med om Norsk Senior Golf i deres brosjyre.