Skip to the content

Banen åpner

Det er nå gitt klarsignal fra nasjonale myndigheter for regulert idrettsaktivitet. I onsdagens pressekonferanse oppfordrer helsemyndighetene og Norges Idrettsforbund å starte aktiviteter, og ber samtidig om at hvert særforbund utarbeider retningslinjer for aktiviteter og sørger for å overholde regler og helseråd for å begrense smitte (korona). Regler og helseråd sier blant annet at en ikke skal opptre i større grupper enn 5 personer og en skal holde en distanse på minimum 2 meter til hverandre.

Verken vi eller NGF har ligget på latsiden, og vi er nå klare for å åpne banen. Banen åpner for spill i morgen, torsdag 2. april kl 12.00. Det er nå åpnet for booking i golfbox.

Retningslinjene for hvordan man skal opptre før, under og etter spill er utarbeidet av NGF i samarbeid med golfens øvrige interesseorganisasjoner. Det er av ytterste viktighet at disse retningslinjene følges av alle! Retningslinjene handler i stor grad om å holde avstand, og fjerning av felles berøringspunkter. Det er derfor gjort noen tilpasninger på banen. Retningslinjene finner du her.

Trallerommet vil stå med åpen dør i klubbhusets åpningstid de første dagene. Vi oppfordrer alle til å ta med utsyret hjem nå den første tiden for å minimere trafikken i trallerommet.

Drivingrangen og treningsområdet er stengt inntil videre. Vi håper å kunne åpne også dette snarlig, og vil oppdatere status på hjemmesiden.