Skip to the content

Turneringer og aktiviteter

Spillerne er selv ansvarlig for påmelding i Golfbox. Dersom du mangler innlogging i Golfbox, send en e-post.

Interne juniorarrangementer 

Alle juniorer i Team Fana Junior kan delta på interne arrangementer i Fana Golfklubb. Det er ingen krav til handicap for å være med. Hvert år er det kick-off, sommeravslutning og høstavslutning. Stjernejakt er en lavterskel aktivitet som alle kan delta på. Målet i Stjernejakt er å samle så mange stjerne som mulig. Dette gjør man med å få ballen i hullet på færrest mulig slag fra ulike avstander fra 10 til 100 meter. 

Regionale juniorturneringer

Narvesen Tour er åpne klubbturneringer i golf for barn og juniorer, og arrangeres av golfklubbene i hver region. Alle jenter og gutter i alderen 6-19 år er velkommen til å delta på Narvesen Tour, uavhengig av tidligere turneringserfaring. Turneringene er derfor inndelt i ulike klasser etter kjønn, alder og ferdighetsnivå, og det er ulike spilleformer og banelengder tilpasset klassene. Du kan lese mer om Narvesen Tour på golfforbundets egne sider.

I vår region (Vestlandet Nord) er det 7 – 8 klubber som arrangerer Narvesen Tour hvert år. Man melder seg på i golfbox. I denne lenken finner du turneringene og påmelding

Nasjonale juniorturneringer

Srixon Tour er den øverste turneringsserien for juniorer i Norge. Srixon Tour skaper en god arena for utvikling og forbereder spillerne på internasjonal turneringsdeltagelse. Turneringer på Srixon Tour teller på den internasjonale amatørrankingen, og gir dermed et bedre grunnlag for norske spillere til å få erfaringer internasjonalt. 

 

Lenker til andre aktuelle sider:

NGF, retningslinjer og kriterier for turneringene
Verdensranking juniorer
Verdensranking for amatører